Scream 4Scream 4 på bio ikväll.. vet inte vad jag ger mig in på (hatar skräckfilmer)!!

Veronica Maggio

Tror inte jag är ensam om att lyssna sönder denna brudens album just nu!Ikväll har jag lekt med Alexandras blogg, inte klar än men det får räcka för ikväll! Kika gärna in :)

Take over control

Nu blir det att förändra bloggen lite!

Mitt lov

Mitt lov har nog vart det bästa på länge! Började med att jag åkte till Göteborg till världens bästa syster, kom hem på tisdagen och tränade. På onsdagen åkte jag till kiropraktorn och kollade upp mitt knä igen, och det är inte bra... Iallafall, åkte vidare till Jakob som fyllde 18!


Torsdag och jag tog en slapparkväll hemma och taggade inför fredagen då jag, Alexandra, Hanna, Lisa, Mimmi och Cicci var på KBK i Lidköping!Lördag och jag och Hanna gick upp tidigt för att bege oss till hennes sommarstuga utanför Grebbestad. Tåg och massa byten stod på schemat innan vi kom fram till Tanum och blev hämtade av Matilda. Vi kollade läget lite och sedan började vi göra oss iordning. Efter all påskmat så tog vi moppen in till Grebbestad för att hänga med massa skönt folk. Väldigt lyckad kväll måste jag säga! När vi kom hem somnade vi med en gång och under morgonen hade jag stängt av mitt alarm i sömnen (?), antagligen tyckte jag att vi behövde mer sömn!
Söndag och vi la oss och solade lite innan vi började göra oss iordning inför ännu en kväll i Grebbestad. Även denna kvällen blev lyckad! Idag var vi inte så många men det blev promenad och skräckfilmskollande med Christoffer, Sebbe och Oskar.Måndag - sista dagen på lovet och vi var tvungna att gå upp tidigt. Stressade hem till Hanna och sedan vidare till Vreten där det var seriepremiär! Dock fick jag inte spela pga mitt knä, tråkigt. Men tjejerna var hur duktiga som helst och det slutade med att vi vann med 5-4!!Sjukt bra looooov!

<3Blev något glad när jag såg att mormor och morfar hade lämnat ett påskägg på mitt rum!

Bildbomb från mina dagar i Göteborg

Mysa dagar med världens bästa syster!

.Har haft en mysig fredag! Imorgon åker jag till världens bästa syster, kommer hem på tisdag igen.
Ha ett bra påsklov tills jag är tillbaka igen :)

Call your girlfriend - Robyn
Langar en bra låt + en skön remix av den bara för det är fredag imorgon!

Andreas Wijk och Susanna Levin & Jakob Hjulström


1. Like my style - Andreas Wijk
2. Yeah 3x - Susanna Levin & Jakob Hjulström

Läskigt bra låtar!

PaintedHar inga läxor tills imorgon så har roat mig av att måla av mig själv i photoshop. Här ser ni en "före & efter"bild :)

Just Can't Get Enough
Boy I think about it every night and day
I'm addicted wanna jump inside your love
I wouldn't wanna have it any other way
I'm addicted and I just can't get enough

LYCKLIGFörresten, har glömt att berätta!! Har fått jobb på Sommarlaaaaand! Fattar inte hur jag har lyckats med det. Lixom de tar emot 3000 ansökningar, 250-300 är nyanställda och alltså är konkurrensen stenhård. OCH JAG ÄR EN AV DOM SOM LYCKADES!!
Därför langar jag en animation på en glad Marielle (dock gamla bilder men det är så jag känner mig).

Fredag


Bild från Kronan som jag och Hanna var på i fredags, skön kväll med sköna människor!

RSS 2.0