Cause youre amazing just the way you are



Imorgon åker jag och Hanna till Stockholm! På lördag blir det massa shopping. Hörs på söndag med massor av bilder.

Weird

Tänkte att jag skulle dela med mig av lite konstig fakta om mig själv som en kul grej.


1.
Jag kan vrida min arm och min tunga nästan ett halvt varv.. konstigt? ja.

2. Jag är skiträdd för fiskar. Så när vi är utomlands så kan jag inte snorkla. Om jag känner en fisk så börjar jag skrika och klänga på närmsta person (som brukar vara mamma).

3. Jag var emo när jag gick i 6an.



4. Mitt favoritämne i skolan är matte. Jag har hört många gånger att jag är knäpp för det!

5. Jag har egentligen ganska lockigt hår, men plattar det varje dag för jag inte hinner få det självtorkat på morgonen.


6. Från 3an till och med 6an spelade jag saxofon. Det kan man knappast tro va?

7. Jag har spelat fotboll sen jag var 8 år (tror jag? kan ha börjat när jag var 6, minns inte). Under den tiden har jag vart med om att vinna serie 1 två gånger, blivit inlånad till både damlaget och P94 och sedan börjat damlaget.


8. Jag gick i dans från jag var 8 år till jag var 14. Har dansat jazz och jazzfunk. Nu har jag street i skolan och det är superkul!

9. När jag får ett riktigt skrattanfall så låter jag som en kalkon ungefär.. Det är nog ganska många som har börjat skratta åt mitt skratt skulle jag tro.

10. När jag gick i 7an uppträdde jag med "skyll inte på hugo" med min kompis Julia inför hela skolan. Fråga mig inte varför vi gjorde det... ganska modigt tycker jag ändå!


SOM JAG LÄNGTAR!


55 DAGAR
16 TIMMAR
4 MINUTER
7 SEKUNDER

Trött



Hinner inte blogga idag.. ska fortsätta med läxor som jag redan har gjort nästan hela dagen idag. Hoppas er dag har vart roligare än min! Vi hörs imorgon istället. Puss

DONT STOP BELIEVIN'





Sjukligt bra! Tjejen, vid namn Susanna, hittar ni HÄR.

JAG KAN INTE SLUTA SKRATTA!



I maj var jag på Club Nordic med Lisa och Hanna. Då kom det en kille och intervjuade oss, bad oss dansa med en jätteliten kille och sedan ville han att vi skulle dansa med han. Detta hade jag helt glömt bort men idag när jag satt och kollade lite på youtube hittade jag dethär klippet. Jag satt och kollade lite halft men min blick fastnade på ca. 2:17. Där var ju jag, Lisa och Hanna med killen som intervjuade. Sedan när jag skickade filmklippet till Lisa var det första hon sa: VAFAN, DE ÄR JU RANG! var det han vi träffa på nordic????
Alltså visade det sig att det var Rang från Kungarna av Tylösand som vi hade dansat med. Känns helt sjukt eftersom vi inte hade en aning om vem han var och nu är han känd. Satt och skrattade åt detta hur länge som helst!

*


Ardala GoIF




Idag var det den sista seriematchen som var mot Skara. Efter matchen åkte vi till Goif-stugan och åt exotisk planka och hade det allmänt skoj!


Snart ska jag gå och lägga mig, är hur trött som helst! Godnatt

02.47



Godnatt!

Wonderwall



Said maybe
You're gonna be the one that saves me


Onsdagsmys



Idag har jag vart i skolan. Höjdpunkten var helt klart dansen, det är hur kul som helst! Efter skolan åkte jag och mamma till Skövde. Köpte en halsduk och ett par skor. När vi kom hem hade vi onsdagsmys med smörgåstårta, myyysigt!

^


imorgon är jag glömd, imorgon är du glömd.

PARTYPEOPLE


Hittade några bilder som jag var med på från Mangos och Kronan två underbara kvällar!

HOME!







Har haft två sjukt roliga dagar med Alexandra, Felicia och Kimia. Igår käkade vi på köket, kollade fotboll i regn, frös, blev blöta, myste med massa kuddar och täcken i soffan och gick och la oss 1 (vi tänkte dygna men klarade det inte...). Idag har vi vart i Lidköping och kollat i lite affärer.
Tack för två underbara dagar tjejer!

HOT GIRL



Imorgon efter skolan åker jag med Alexandra hem. Där sover jag, Felicia och Kimia över eftersom vi har studiedag på tisdag. Kommer bli hur kul som helst!
Hörs på tisdag! pusssss

Club Kronan






Min fredag spenderades först hos Marcus där annat skönt folk var också. Efter ett tag åkte vi till Kronan. Där hade jag det hur kul som helst! Tack alla för ni gjorde min kväll sjukt bra!

Party för fjärde helgen i rad!



Nu åker jag till Lisa! Fest för fjärde helgen i rad och idag är det Club Kronan som gäller! Kommer bli bäääääst.

Personlig kalender




Nu känns min kalender lite mer personlig. Min framsida är den snygga bilden som Sandra har målat och min baksida är en stjärnhimmel. Mycket snyggare såhär än en blå bakgrund som det står "Loggkalender" på.

Nu ska jag lägga mig i sängen. Morgondagen lär bli bäst! Vi hörs då.
Godnatt.

Roe deer




NICE!



Superduktiga Sandra har målat av mig! Närmare bestämt denna bilden. Jag blev verkligen hur nöjd som helst, tuuuuusen tack!

GLAAAD



Jag är trött, trög, glad, överlycklig, förväntansfull och otroligt sugen på fredag!!

Nu ska jag springa till soffan för att kolla Idol.
Pusss!

¨


Min dag...



... har vart konstig. Slutade med att jag kom hem runt 15.00 när jag slutade 12.15.
Donken, väntetid på buss, gå till banken med Ludwig, vänta på buss igen, massa prat med Ludwig, bussen får punka, vänta på en ny buss, får åka med bussen till ett garage där en annan buss finns, nycklarna till den andra bussen är borta, tillslut bussfärd hem!
Kortfattat om allt som har hänt mig mellan 12.15-15.00, händelserika timmar och minuter.

Kräftskiva!















Igår var jag på en mysig kräftskiva med de gamla tjejgänget från Ardala. Det blev massa prat och skratt. Även mycket prat om minnen, då kommer man på hur kul man hade när man gick på Ardala.
Kvällen blev i alla fall lyckad, tack tjejer!

Min fredag...















... spenderades först hemma hos mig med Felicia, Alexandra och Kimia. Efter det åkte vi till Pontus där Albin och han var. Efter ett tag kom Alexander och Victoria. Det blev en rolig förfest med IB-tjejer och MoP-killar.
Resten av kvällen spenderade jag på Mangos. Kan säga att kvällen kunde inte blivit bättre än vad den blev! Hade hur kul som helst!

all glitter is gold.



Jag är supertaggad inför morgondagen! Efter skolan hänger Alexandra, Felicia och Kimia med mig hem och på kvällen blir det Mangos! Lär bli awesomeeeeee.

ÄR DET JAG SOM HAR BÖRJAT MED STREETDANCE?



första filmen är det streetdance och andra jazz.


JA FÖR DET ÄR DET!
På min estetiska verksamhet har jag dans. Eftersom jag har dansat jazz och jazzfunk i ca. 6 år så är tycker jag att street är supersvårt eftersom i jazz ska man ha hållning (se filmerna) och i street ska man absolut inte ha det!
Streetdance kommer bli svårt men roligt och bara för jag inte har dansat på 3 år ungefär så kommer det bli ännu roligare.

Jonathan Garcès



Jag har redan fått en favorit i Idol. Söta killar som kan sjunga och spela gitarr går ju inte att ogilla.. Dock tar han ju inte Andreas Wijk, men nästan.

Nu ska jag försöka lära mig psykologin och göra lite matte. Puss

Wild hearts can't be broken



Trött och förkyld tar jag nu tag i psykologiläxan.. Efter det ger jag mig på engelskan om jag orkar. Hoppas ni får en bra kväll!

What if i do something stupid?



Förkyld och allmänt trött åker jag in till Skara och möter Evelina. Vi hörs senare!

WE SPEAK MUSIC







Kvällen igår blev inte som planerat men den slutade bra ändå! Tack alla!

PARTYYY



Nu åker jag snart till Mimmi och senare blir det fest! Ha en bra kväll!

Lovekiller


Only You


Sitter här och känner mig sjuk. Sa till mig själv imorse att om jag hade gått på Tegla fortfarande skulle jag stannat hemma, men nu vill man inte missa något och det är faktiskt riktigt kul i skolan!
Särskilt kul borde det vart för nästan alla av våra killar i klassen idag. De var med på någon slags invigning av MV (Musikens vänner), som är en kör på skolan. De fick gå utklädda och göra massa knäppa saker, som man kan se på filmerna.

Nu ska jag redigera lite bilder, puss.

sometimes i hate you &..



...sometimes i love you but i always care about you. A lot.

Mini Camp med IB1

Nu kommer det en bildbomb från lägret på Sjöhaga med min underbara klass, IB1.
Kan säga att jag har världens bästa klass! Dagarna har vart underbara.


Fiska upp djur från sjön.


Skriva låtar med en melodi, ett tema och tre ord.








Några var galna och badade...






Jakob och Philip myser på sitt egna sätt.

Philip köper dextrosol för 5 kr.


Kaffe på natten.


Promenad till Silverfallet.


Volleyboll!


HEMMA!

RSS 2.0