Sorry

Min blogg är död, jag vet! Men jag har fullt upp så hinner inte med varken mycket dator eller bloggen.. Helgen har i alla fall vart awesome! I fredags åkte jag och Hanna till Jakob i Falköping, vi hoppade bara in hos han och sedan gick vi direkt vidare till Filip. Där förfestade vi med sköna typer och efter ett tag gick vi till Dagnys. Kan summera kvällen med att allt var super!
Lördagen spenderade jag och Hanna i Falköping igen. Även denna gången hos Filip. Fast nu var det 18årsfest som gällde, med fler folk än vad det var på fredagen. Även denna kvällen bjöd på sköna typer och allt var super. När Hannas pappa kom runt 2.30 åkte Jakob med mig och sov här och idag har vi inte gjort ett skit typ.

Men, men.. Vi hörs när jag har tid med bloggen och då LOVAR jag att lägga ut bilder från Thailand!

home sweet homeUnder tiden som min blogg har vart lite knasig har jag vart i Thailand! Det har vart uuuuunderbart och ja, jag kommer dela med mig av bilder :) Fast nu ska jag sova så jag inte är död imorgon. Godnatt.

-Kommer knappt på något att skriva eller lägga upp på bloggen längre.. Men det kommer nog tillbaka snart! Så vänta bara, snart är jag back on track igen ;)

.


TattooSNYGGT!

Magic

I got the magic in me,
Everytime I touch that track it turns into gold


Indestructible     I'm going backwards through time at the speed of light
I'm yours, you're mine, two satellitesThe fall


everyone deserves to sparkle


Min fredag och lördag

Kronan igår var awesome! Hade verkligen hur kul som helst (som vanligt alltså).
Efter kronan åkte jag hem till Jakob och sov där och idag gick vi upp till berget och kollade utsikten, sjukt jobbigt att gå upp! Men det var faktiskt värt det, utsikten var hur fin som helst.
Hoppas er helg har vart bra :)

AnimationJAG VILL HA SOMMAR!

Hello February


Första februari idag och dagen innehöll en vanlig dag i skolan, Falköping och gym med Jakob, en trött tjej med fortfarande ont i sitt knä och känslan över att jag kommer ha världens träningsverk imorgon!

RSS 2.0