"Mopperace"Jag och Evelina hade "mopperace" idag. Vilket betyder att vi åker i ca. 10-15 km/h. Haha! Evelina gjorde ett försök att spinna också (dock gick det inte så bra i denna filmen men hon klarade det faktiskt sen).

Några minuter innan vi spelade in denna filmen så skulle Evelina styla med sin moppe men fick en fluga i ögat så hon körde i diket, har inte skrattat så mycket på länge! Helt klart dagens fail!!

Mariestad

Heldag med Evelina! Först Mariestad, sedan Rocco och tillslut hamnade vi hemma hos mig sittandes i min säng med New Moon på datorn.
Mysig dag med världens bästa vän!

JAG ÄR GLADHar fått en ny säng. Som är STOR! 120cm bred. Hur gött är inte det?

Make a wish...and make it happen.

Min midsommar i bilder


MIDSOMMAR

Hoppas alla får en bra midsommar! Lär komma upp massor av bilder på bloggen imorgon.

Tibro

Idag har jag och Evelina bockat av ännu en kommun på vår lista. Tibro var väl inte vår favoritstad... hittade ingen pizzeria (eller vi hittade en efter vi hade ätit) och allmänt dött. Så nej, Tibro är nog inget vi kommer åka till igen.

Laser Show @ Dreamhack - Jag och Mimmi är med!


Skulle kolla på en film från Dreamhack och vilka ser jag inte då? Jo, självaste Marielle och Mimmi. Haha, dock filmade dom inte när vi dansade jumpstyle, lite synd där...

Bilder från DreamhackDreamhack var nog det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Det var så sjukt roligt!
+ Att det inte kostade knappt något för mig och Mimmi eftersom vi fick ett jobb direkt när vi kom. Tackar cs för det, haha!

Men tack Mimmi och Jessica för de bästa dagarna i mitt liv!

DREAMHACKBilden säger allt?
Imorgon åker jag på Dreamhack i Jönköping med Mimmi! Senare kommer också Mimmis kusin Jessica. Kommer hem på måndag.
Lär bli awesome!!

Falköping - Göteborg - Alingsås - LidköpingMin fredag blev hur bra som helst!
Känns som jag har skrattat det mesta av dagen, men så är det när man är med Evelina. Träffade världens bästa Rasmus också när jag och Evelina var på Potativfestivalen i Alingsås vilket var hur kul som helst.
Tack för en grym dag!

Västra Götalands 49 kommunerJag och Evelina har bestämt oss för att besöka alla kommuner i Västra Götaland. Så imorgon ska vi först ta buss till Falköping för att sedan ta ett tåg till Göteborg. Där ska vi ta en fika eller något och sedan sätter vi oss på ett tåg till Alingsås och kollar Potatisfestivalen lite. Senare blir det ett tåg till Lidköping.
Dagen lär innehålla mycket tåg och buss. Men den kommer säkert bli hur bra som helst eftersom jag har Evelina som sällskap!

Everything I'm NotIdag har jag tatt mitt första dopp i Vänern. Inte det skönaste direkt... 17-18 grader!

Nu är jag hur trött som helst så lägger mig i sängen, godnatt!

Andreas Wijk
Andreas Wijk
, behöver jag säga mer? Han är amazing!

Is that alright with you?Damien Rice - 9 Crimes

Avslutar min dag med en fin lugn låt. Godnatt.

Vissa personer är inte normala någonstans...... och vi hör nog dit. Superbra dag med Evelina i Skövde. Har inte skrattat så mycket på länge!
Du är bäst!

Bye


väldigt söt bild ;)

Nu åker jag till Skövde med Evelina. Ikväll blir det träning.
Hoppas er dag blir bra!

So far away, but still so nearkvällens låt

Världens bästa kompis

Jag och Evelina har känt varandra sen vi var hur små som helst. Vi har gått igenom allt med varandra tror jag.
Det finns ingen som jag har så roligt med. Eftersom vi har känt varandra så länge så vet vi vad den andre tänker, vi vet när den andre kommer att skratta och ja, vi vet nog det mesta om varandra.

Varför skrev jag detta inlägg? Jo, för vi har gått i samma klass sen 0:an.. Och nu, efter 10 underbara år, så ska vi plötsligt inte gå i samma klass.. Det känns hur knäppt som helst. Fast även fast vi inte kommer gå i samma klass längre så kommer Evelina "Eviss, Evve, eviss_heting" Hemming alltid vara min superduperbästis.

02:25Godnatt!

Min första sommarlovsdag.....spenderades på Sommarland med 3000 andra som har slutat 9:an. Kvällen kunde verkligen inte bli bättre än vad den var. Även fast det regnade hela tiden så hade jag verkligen hur kul som helst. Dock är det ju inte konstigt eftersom mitt sällskap var det bästa!

SISTA NATTEN MED GÄNGETÅker till Sommarland på sista natten med gänget nu. Lär bli awesome!

Underbara 9iNej, jag vill inte att detta ska vara slut.
Jag vill komma tillbaka efter sommarlovet till min underbara klass.
Jag vill inte att vi ska splittras.
Jag vill att det alltid ska vara glada, roliga och härliga 9i.
Men allt roligt har sitt slut och nu var grundskolan klar för mig. Till hösten blir det IB på Katedralskolan för min del. En linje som bara är på engelska, får se hur jag klarar det.

Kvällen igår var hur bra som helst! Efter avslutningsmiddagen gick nästan hela min klass till Choffe. Där blev det förfest innan Mangos. På Mangos var det verkligen hur kul som helst. Hade världens bästa sällskap så inte så konstigt!

SKOLAVSLUTNING


bild från förra året

Kl 18.00 är det dags för min sista skolavslutning på Teglaskolan. Både roligt och tråkigt.
Det roliga är ju såklart sommarlov! Medan det tråkiga är att jag kommer sakna våran underbara klass hur mycket som helst. Daniel i min klass och jag har gått i samma klass sen dagis. 11 år! Och många andra har jag gått i samma klass som i 10 år. Det känns sjukt att vi ska splittras och gå olika vägar.

Kommer aldrig glömma er i 9i.
Daniel, Marcus, Oscar, Linus, Christoffer, Jennie, Simon E, Viktor F, Adam, Evelina, Rasmus, Simon Lj, Anton, Kikki, Johan, Tony, Michaela, Viktor T och Oskar.


Cooler than me
Söta bilder, haha!


S K O L A V S L U T N I N G   I M O R G O N!!!!

Klassens dag

Bildbomb från klassens dag igår.
9iNu ska jag äta frukost och ställa ut moppen för om cirka 30 min kommer ungefär hela min klass på sina moppar. Idag är det dax förr klassens-dag. Vi ska paddla kanot, ha 5-kamp, bada och ha det allmänt mysigt!

Hoppas eran dag blir bra för det tror jag att min blir. Eller jag vet att den blir det.
Puss

ANDREAS WIJKDet finns ingen som är bättre än Andreas Wijk! Om jag känner mig nere eller något så tänker jag alltid på när jag såg han i Göteborg. Känslan var obeskrivlig. Även fast jag satt i en bil och han inte såg mig så blev jag så himla glad!

Tänk, han vet inte ens om att jag existerar. Han vet inte att jag har sett han (om han nu inte läser sina kommentarer). Han vet inte hur glad han kan göra andra människor (eller ja, mig iallafall).

Herregud, jag tror jag är knäpp. Detta låter ju helt sjukt..

The time is nowOh there's a whisper in the wind
Something's going on among the leaves
Can't put my finger on it, but its calling out my name
There's no mistaking what this day has to say.JunicupenSlutade med att vi kom 2:a och jag antagligen fick en lätt hjärnskakning pga våran målvakt Moa som skulle skjuta en utspark. Kanske 2 meter framför stod jag och fick bollen rakt i bakhuvudet, låg på marken ett tag och sedan fick jag gå av.. Kunde inte spela mer av cupen men istället fick jag heja på världens bästa lag!

Tack för en grym kväll tjejer!

Min fredag...... bestod av skola, besök hos frisören, jobb på travet och myskväll med Evelina! En helt klart godkänd fredag enligt mig.
Imorgon är det Junicupen och jag är taggad!Club Nordic 29 maj

Lite bilder och en film som jag har hittat från Nordic. Bättre sent än aldrig, eller hur?
Och det kanske kommer upp fler bilder, det vet man aldrig.

Summer FeelingsNu känns det verkligen som det är sommar! Hur skönt som helst!Strange FeelingsDet känns knepigt att jag slutar skolan om en vecka.
Det känns knepigt att världens bästa klass kommer splittras.
Det känns knepigt att jag inte kommer komma i samma klass som någon av mina nuvarande klasskompisar.
Det känns knepigt att jag ska få en helt ny klass på en helt ny skola.

Fast något som känns riktigt bra är att det är sommarlov snart! Lixom hur skönt är inte det?


RSS 2.0