this year - aprilHanna sov hos mig några dagar och mitt rum såg ut som en röra. Fotade Lisa och samtidigt provade hon på longboard. Hade spexfoto i skolan och blev bonde för en dag. Träffade sköna örebroare!

this year - march

Bowlingslaget och vi käkade pizza i ett torn (eftersom pizzerian skulle stänga). Kronan med Lisa. Hade det AWESOME i Spanien med världens bästa lag! Gjorde även pannkakstårta och hade lagkväll-

this year - february

Blev singel. Gick på Club Kronan för första gången med Hanna (sjukt kul!). Åkte till Kulhult med skolan. Träffade Nicklas Hocker på Parketten med Lisa. Hade alla-♥-dagsmys med tjerna. Stack till Säfsen med Michaela, Jennie, Evelina och Elsa för att visa upp mina skills på skidor än en gång. Dissikerade ett koöga i skolan. Åkte till Göteborg och kollade Melodifestivalen med pappa.

Detta var lite av mitt februari 2010.

this year - january

Tänkte göra en resumé av året som har gått som en kul grej!Jag och Lisa camade med Jonas Brothers, vi åkte även till backen i Falköping för att visa upp mina skills på skidor. Efter det åkte jag, Evelina och våra mammor till Sälen (vilket var sjukt kul!). Jag var kär och hade en awesome kväll hos Johannes tillsammans med Lisa, Evelina, Muppen, Eriken, Ola och Hampus!
Utseendemässigt var mitt hår faktiskt ganska långt och väldigt blont. Jag snuddade lite på "skatestilen" och använte flitigt min röda WESC-jacka och stora skjortor.

KRONAN!

Kronan igår med Hanna var nog den bästa på riktigt länge! Kan inte beskriva hur kul jag hade!

TAGGNu åker jag till Hanna. Ikväll blir det kronan!!

Juldagen...

...spenderade jag i Stockholm hos min syster Annelie för att ge henne julklappar! Supermysig dag!

Min julafton i bilder

Sista bilden var det jag fick! + Spotify premium. Vill också säga grattis till min Canon EOS 400D som fyller 3 år idag. Dock blev den utbytt mot en Canon EOS 550D, jag är redan kääär!

GranNu har jag och Jakob pyntat granen. Imorgon är det julafton (tror dock ingen har missat det men)!!

Dag 21 – Ett annat ögonblickHahaha, när jag och Lisa camade med Jonas Brothers!!!

Dag 20 – Den här månaden

I bilder..


INBROTTSFÖRSÖK


KRONAN


JAKOB


LUSSEDANSUPPVISNING


JUL PÅ LISEBERG


Detta plus massor i skolan, så som kemiprov, spanskaprov, matteprov, biologiprov, fysikprov och massa vanliga läxor!

Idag var det IB Christmas Party, superkul & mysigt! Och haha på presenten jag fick. Alexandra hade lurat mig att hon skulle ge till Felicia när hon egentligen fick mig.. Fast presenten var klockren!

Dag 16,17,18,19

Min första kyss- Var i 6an med min dåvarande pojkvän. Finns väl inget direkt att berätta om den.


Mitt favoritminne- Lättaste frågan! Helt klart Dreamhack Summer 2010 och Winter 2010. Finns inget bättre än Dreamhack!


Min favoritfödelsedag- Var nog 2008, alltså när jag fyllde 14. Själva födelsedagen firade jag med mamma, pappa, mormor, morfar, Jöjje, Helle och Hampus. En månad efter min födelsedag hade jag en tjejfest. Vi hade tårttävling, 5-kamp och hade det allmänt kul! Saknar tiderna med de gamla gänget sjukt mycket.
Detta ångrar jag- Det finns säkert massor som jag ångrar. Men just nu kommer jag inte på något direkt. Brukar inte tänka på det jag ångrar så mycket så det är nog därför.Dag 15 – Mina drömmar

Jag drömmer om att klara av IB och gå ut med bra betyg, att bli reseledare efter studenten i kanske ett år, att jag kommer arbeta med något roligt efter det, att jag kommer ha ett bra liv, att jag inte skulle vara allergisk, att mitt hår var längre och tjockare och massa mer! Detta är väl saker som de flesta drömmer om antar jag.När jag sover minns jag inte så ofta vad jag drömmer. Men när jag väl drömmer brukar det vara när jag sover tillsammans med Jakob, det är ofta mardrömmar då. Fast det är inte så farligt eftersom man vaknar bredvid någon. En dröm som jag aldrig glömmer var när jag var liten, jag kanske var runt 5 år eller något när jag drömde den.
Mitt rum ligger längst in i mitt hus, utanför mitt rum så har vi ett tv-rum och den anknyter till hallen kan man säga, där har vi en soffa som har "ryggen" mot där man går till hallen. Då drömde jag att det kom en lastbil och körde på vårt hus så det började luta. Då var man tvungen att packa ihop alla saker som man skulle ha med sig och komma ut innan soffan hamnade mot väggen. Om jag minns helt rätt så tror jag att jag kom ut.
Dock kan jag inte riktigt förstå hur jag kunde tycka denna drömmen var läskig, men jag antar att det var ganska stressigt.

Min fredag


Spenderade jag på Liseberg med Jakob, hans syster och hennes kille.
Supermysig kväll!

Dag 13 – Den här veckanDen här veckan har inte vart så vanlig. I söndags var det lussedisco och dagen efter skola! Började dagen kl 9 i kyrkan där vi skulle kolla lucia.. somnade ett antal gånger. Efter det gick vi till Metis och kollade MoPs julkonsert. Tisdagen var som vanligt och idag hade vi en dag där alla som hade haft estetisk verksamhet fick visa upp vad de hade jobbat med. Jag, som gick i dans, dansade såklart (se filmen, jag är hon som hjular längst till vänster). Det var nervöst men ändå gick det helt okej.
Det var väl min vecka hitils. Hoppas eran har vart bra!

Dag 12 – I min handväskaTog min skolväska eftersom det är den jag använder. Detta ligger alltså i min väska hela tiden, sen tillkommer böcker och lite andra saker.

Dag 11 – Mina syskon


Julen 2001

Jag har två halvsystrar, Linda och Annelie. De bor i Göteborg och Stockholm så jag träffar dom inte jätteofta men även fast jag inte gör det är dom ändå världens bästa systrar!

Lusse!Lusse i söndags var awesomeeeeeee!

Today

Mysig dag/kväll med världens bästa!

Dag 09 – Min troJa, jag är konfirmerad. Dock är jag inte kristen någonstans. När jag var liten så tänkte jag att jag först skulle konfirmera mig och sedan bli buddhist (?). Dom banorna är jag inte inne på längre i alla fall. Nu tror jag inte direkt på något.

Dag 08 – Ett ögonblick

Photobucket

Jag kommer inte riktigt på vad jag ska skriva här. Så det blev en bild som representerar ett ögonblick istället.

Dag 07 – Min bästa vän

(Eftersom jag inte har hunnit lägga upp något inlägg på hur länge som helst så får jag göra allt nu)

1. Lisa & Hanna.
2. Felicia, Alexandra och Kimia - vi har inte känt varandra länge men vi har ändå mycket bra minnen ihop!
3. Evelina, känt varandra sen vi föddes typ. Dock umgås vi inget längre, synd eftersom vi känner varandra så sjukt bra, vi vet vad den andre tänker osv.

Dag 06 – Min dagMin dag har nog vart ganska vanlig. Började med att jag gick upp, åkte till skolan och hade samhäll. Efter det hade jag spanska och sedan hade jag muntliga nationella i engelska, hoppas på att det gick bra! Dagen fortsatte med BAM och efter det gick jag och Kimia till City Gross och köpte en festis och lite choklad. Haha, vi tyckte att festisarna var för varma så då kom vi på den smarta idén att lägga dom i en påse med snö (se bilden). Stannade i skolan tills 17 eftersom jag var på matte för alla, sen har jag mest sovit. Hoppas er dag har vart bra!

Dag 05 – Vad är kärlek?

När man saknar någon som man precis har lämnat, när man blir glad, när man kan vara sig själv med en person, när man ser in i varandras ögon och allt känns så rätt, när man kan se ut som ett monster fast personen ändå vill vara med dig.


När vänner alltid finns där för en, när mamma frågar om vi ska åka och köpa glass, när pappa kommer och ska busa hela tiden, myskvällar hos Linda, när Annelie kommer hem och hälsar på, när Tilda kommer och kryper ner bredvid en i sängen och när Kitty viftar på svansen och ger en blicken som säger "kasta leksaken".


Kärlek kan även vara saker och händelser. Som kinapuffar (♥) , en bra film, DREAMHACK, cs, oförglömliga kvällar med mina bästa vänner och massa mer.


En liten sammanfattning om vad kärlek kan vara. Dock är det ju så mycket mer!

Dag 03 – Mina föräldrar

Världens bästa föräldrar heter Bosse och Christina. Pappa har ett eget företag och mamma jobbar där också.
Till utseendet är jag nog inte direkt lik någon av mina föräldrar. När jag var liten tyckte endel att jag var lik min mamma, men det höll vi inte med om.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Huvudsaken är att dom är bäst!

WINTER
Bilder från inbrottsförsöket
Såhär ser det ut efter tjuvarna vart och försökt ta sig in. Fortfarande lite läskigt eftersom man tänker hela tiden på vad som skulle hänt om dom kom in..

Dag 02 – Min första kärlek

Eftersom jag inte direkt minns min första kärlek är jag överlycklig att min mamma skrev upp den! Så här kommer berättelsen om min första kärlek.

Vårkvällen den 18 maj 1998 sitter Marielle och Mamma på toaletten och pratar. Emellanåt är Marielle tyst och ser fundersam ut, och Mamma undrar då vad hon tänker på. Först får hon förklara vad "tänka" är. Att det är som ens eget prat inne i huvudet. Marielle tänker lite till och säger sedan tyst.
- Jag och Dennis är kära.
hon ser lite blyg ut när hon har sagt det och Mamma undrar om Dennis har sagt till henne att han är kär i henne?
Hon berättar då:
- Dennis sa: Marielle är kär. Då tänkte jag att det var i Louise, men hon ville inte det, så då var det Dennis.
- Ville Dennis det då, undrar Mamma.
- Ja det ville han.
- Vet du vad kära människor gör då, undrar Mamma vidare, jo dom pussas och kramas och tycker om varandra. Och så håller dom varandra i handen när dom går promenader och sånt.
- Då ska jag tala om det för Dennis, svarar Marielle, för vi är kära. När Dennis var bebis tyckte hans mamma och pappa att han skulle heta Dennis. Dennis är ett fint namn. Men jag heter Citronfjäril.
Detta var alltså berättelsen om min första kärlek. Angående att jag sa att jag hette Citronfjäril var att jag kallade mig själv det. Jag tyckte antagligen det var fint.

INBROTTSFÖRSÖK

Är rädd.. Idag när jag kom hem så var det "strömavbrott". Mamma åkte och kollade om våra grannar hade ström och konstigt nog hade dom det. Efter det gick hon ut till ett skåp där huvudströmmen sitter. När hon kom dit var det fotspår och någon hade slått av strömmen. Mamma, som blev lite smått irreterad (eftersom hon trodde att Vattenfall hade vart där och kollat strömmen), ringde till Vattenfall och sa till dom att dom måste sätta på strömmen när dom hade stängt av den. Vattenfall berättade att det inte var de som hade stängt av strömmen och att det antagligen var någon som hade "busat". Mamma gick och kollade lite i huset och kollade lite snett in mot vårt finrum, hon märker att det är en spricka i glaset och går dit. Jag (som var i ett annat rum) hörde bara att mamma ropade: MEN! HÄR ÄR FÖNSTRET SÖNDER!

Alltså har vi haft inbrottsfösök i vår altandörr.. läskigt men ändå tur i oturen att de inte kom in. Så min kväll som skulle bestått av massor av plugg blev helt annorlunda. Massa prat, poliser som kommer och rädsla.
Nu ska jag skriva om nummer 2 på min lista! Hoppas er dag har vart bättre än min!

Dag 01 – Om mig

Jag heter Marielle, bor utanför Skara (ja, jag bor mitt ute i ingenstans) med mamma, pappa och mina två hundar Kitty och Tilda. I Göteborg och Stockholm hittar man världens bästa halvsystrar Linda och Annelie. Min födelsedag firar jag i juli och jag kom till världen 1994. Nu, 16 år senare, går jag första året på IB, international baccalaureate, det är en linje som är som samhäll/natur men allt på engelska. Ja, det är jobbigt men jag är världens bästa klass som gör det lättare!
På fritiden just nu blir det mest läxor och vara med Jakob. Annars spelar jag fotboll och roar mig med mina grymma vänner!En bild på mig när jag var liten.


En bild tagen nyss.


Jag är oftast glad och skrattar väldigt mycket. Gör bort mig gör jag hela tiden, men jag bryr mig ingenting direkt. Mitt favoritgodis är dom stora kinapuffarna och det bästa som jag har gjort i hela mitt liv är DREAMHACK! Finns inget bättre! Jag spelar även cs, vann mot min kille med typ 19-12 eller något så är inte helt värdelös ;).


Där har ni lite om mig. Hur svårt som helst att komma på saker att skriva om men men.. Vi hörs imorgon!
Godnatt.

30 dagar

Som nästan alla andra så ger jag mig in och ska försöka med denna lista. Är inte så säker på att jag kommer klara det, men det är värt ett försök!

Dag 01 – Om mig
Dag 02
– Min första kärlek
Dag 03
– Mina föräldrar
Dag 04
– Det här åt jag i dag
Dag 05
– Vad är kärlek?
Dag 06
– Min dag
Dag 07
– Min bästa vän
Dag 08
– Ett ögonblick
Dag 09
– Min tro
Dag 10
– Det här hade jag på mig i dag
Dag 11
– Mina syskon
Dag 12
– I min handväska
Dag 13
– Den här veckan
Dag 14
– Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15
– Mina drömmar
Dag 16
– Min första kyss
Dag 17
– Mitt favoritminne
Dag 18
– Min favoritfödelsedag
Dag 19
– Detta ångrar jag
Dag 20
– Den här månaden
Dag 21
– Ett annat ögonblick
Dag 22
– Det här upprör mig
Dag 23
– Det här får mig att må bättre
Dag 24
– Det här får mig att gråta
Dag 25
– En första
Dag 26
– Mina rädslor
Dag 27
– Min favoritplats
Dag 28
– Det här saknar jag
Dag 29
– Mina ambitioner
Dag 30
– Ett sista ögonblick

RSS 2.0