Ingen kan älska som vi


Puss

Haha, otroligt gullig/fin bild på mig och Hanna!
Vanlig dag i skolan, slutade 12.15 som alla andra måndagar. Förut ringde de även från Sommarland, var sjukt nervös men kommer få gå på gruppintervju 1 mars, nice!


Min lördagskvällJakob, Erik, Pontus och Hanna. Chill hos Jakob. Tåg till Skövde. Chill hos Jakobs syster. Erik råkade fälla mig och jag trodde mitt knä var ur led (som det inte var). Fortfarande ont och kan inte gå.
Så kan jag beskriva min kväll, haha! Skön kväll förutom det med mitt knä!

PARTY

Nu drar jag och Hanna till Falköping. Senare kanske vi ska till Skövde, vi får se.
Ha en bra kväll!


Cold as Ice


River Flows In YouBästa låten at the moment

Beroendeframkallande

♥♥

_


.

Min fredagKvällen blev inte som tänkt, men den var awesome ändå!
Började med att jag och Hanna tog bussen till Jakob. Efter ett tag kom även Pontus och Erik. Vi satt mest och pratade osv tills vi fick reda på att det var en fest. Vi gick dit, men det var nog världens tråkigaste fest, bara nördar och kanske 99% killar. Så vi stannade inte så länge utan gick hem till Jakob igen. Klockan 3 kom mamma och hämtade mig och Hanna och då åkte vi hem och somnade ganska snabbt, haha! Awesome kväll!

Look what I made
Har testat att måla i Photoshop.. inte det bästa men det var första gången så jag lär mig antagligen! :)

Mysig fredagskväll med Lisa


Awesome kväll med Lisa! Pannkakstårta, massa fotande, skratt, prat och mys.

New

Ny header igen, kan inte bestämma mig...

It's okay not to be okay
En bild (samma som jag har i headern) som jag redigerade idag, riktigt nöjd!
Delar också med mig av en bra låt som jag har lyssnat på nästan hela dagen. Förövrigt känns det som allt är emot mig just nu..

IdagFörsta dagen i skolan, roligt att träffa alla! Mindre kul att vi kommer ha 2 timmars håltimma på tisdagar, 3 timmars på torsdagar och 1 timma på fredagar.. Men jaja.
Snart åker jag iväg till Kvänum för fotbollsträning, nice!

Har även gjort en ny header, får se om jag har den eller byter tillbaka.

Gott!Igår lagade jag och Jakob supergod mat till oss och min mamma och pappa.

Skidor med Jakob


Såhär gick det när jag skulle försöka mig på guppen i Falköping i tisdags. Det var mörkt, jag hade ont och var alltså allmänt gnällig. Men annars var eftermiddagen grym!

Shopping


Lite nytt i min garderob efter jag och mamma var i Göteborg i lördags. Har äntligen köpt mig en pälsmössa också! Dock kanske lite sent eftersom vintern snart är slut, men nu har jag en i alla fall :)

Mydog


I torsdags var jag och Jakob i Göteborg för att kolla när mamma skulle gå med min ena hund Tilda. Utställningen gick jättebra och Tilda kom 2:a i bästa tik klass!
På vägen hem åkte jag och Jakob tåg och 3 minuter innan tåget ska gå ropar de ut att inget som har med Västtrafik gäller på det tåget. Eftersom Jakob inte hade något fritidskort hade vi köpt en biljett till han för 98kr men jag som satt bara med ett fritidskort skulle antagligen få betala på tåget. Konduktören kommer och jag frågar om fritidskortet inte gäller, han säger att det inte gör det och börjar prata om att det är jättedyrt att betala. Jag, som var inställd på kanske 200 kr frågar vad det skulle kosta till Falköping. Konduktören säger då att de tar 100kr som engångsavgift på tåget och sen + 250, alltså skulle det kosta 350 kr!! Men snäll som han var sa han: Jag kommer till dig efter Falköping och blinkade till mig. TACK!
Men såklart ska man ha otur också, tåget blir försenat.. Vi kom fram 2 och en halv timma efter att tåget skulle vart framme.. USCH!

Skidor!


tidsinställt inlägg så hoppas att det kommer fram när jag vill.

Nu drar jag och äger skidbacken i Falköping med Jakob! Bilden är från Säfsen, ser nog proffsigare ut än vad jag är, haha ;)

this year - december


Månaden började med inbrottsförsök.. Den fortsatte mycket bättre med Kronan. Där hälsade jag, Lisa och Jakob på Johannes och Lin från Paradise Hotel. Jag fotade Jakob. Det var dags för lusse! Kvällen var awesome! Var på jul på Liseberg med Jakob, hans syster och hennes kille. Det blev julafton och dagen efter åkte vi till min syster i Stockholm för att fira jul med henne också. Jag och Hanna åkte på Kronan och hade det sjukt kul! Under december visade vi även upp vår dans som vi hade gjort på den estetiska verksamheten.
Förresten, NYÅR! Det var awesome. Dock har jag inga bilder från den men somsagt, det var hr kul som helst!

this year - november


Jag och Hanna blev djävlar för en kväll på Kronan. Var även djävul på Parketten där jag dansade loss tillsammans med Lisa, Hanna, Mimmi och Alexandra. Var på årsfest med fotbollen. OCH DET BÄSTA PÅ MÅNADEN: DREAMHACK WINTER!!

this year - october
Bowlade med klassen. Var på en awesome fest i Händene med Alexandra, Lisa, Hanna, Mimmi, Lina och Martina. Drog på lan i Falköping med Alexandra. Jag och Hanna åkte till Stockholm. Var på Dagnys med Alexandra och Lisa, träffade även Jakob för första gången. Öppet hus på skolan och efter det gick jag, Hanna, Lisa, Mimmi och Angelica till Lai Thai för att fira Hanna i förskott.

this year - september

Hade studiedag och spenderade den med Felicia, Alexandra och Kimia. Var på fest hos Bert. Mangos med Felicia, Alexandra och Kimia. Kronan med Lisa och Hanna. Kräftskiva med Jennie, Lisa, Evelina, Hanna, Moa och Julia. Sista seriematchen och efter det hade vi lagkväll. Fotade rådjur.

this year - augustFest hos Michaela. Badade med Lisa. Var på Kreta med mamma och pappa. Hade det awesome på matfestivalen med Lisa! Började skolan och åkte på IB Mini Camp med klassen.

this year - july

Var på Skadevi i två dagar med Evelina. Åkte till Vinninga och festade med Christoffer och Hanna. Var på fest i Husaby. Åkte till Smögen med mamma och pappa. Åkte till Göteborg med Hanna och kollade på Gothia, gick även på discot två kvällar i rad. Kollade på Calle Kristiansson med Lisa.

this year - june
Junicupen och jag fick halft hjärnskakning. Klassensdag och vi paddlade kanot och sedan badade vi i Evelinas pool. Skolavslutning, saknar er 9i! Sista natten med gänget på Sommarland med massa folk. Jag och Evelina bestämde oss för att besöka alla Västragötalands kommuner så vi hann med Skara, Falköping, Göteborg, Alingsås, Lidköping, Mariestad och Tibro i juni. Midsommar som var awesome! Ooooooch sen det bästa: DREAMHACK ♥

this year - may


Åkte till Liseberg med Lisa, Emil och Mimmi. Mimmi åkte dock hem nästan med en gång men jag, Lisa och Emil hade det sjukt kul! Hade "moppemeet" med massa sköna typer. Var på Club Nordic med Lisa och Hanna och dansade bland annat med Rang (ni vet han från kungarna av Tylösand). Lisa hade minifest för att fira hennes födelsedag. Det var även Kullenfestivalen, men har ingen bra bild därifrån.

RSS 2.0