FörlåtHinner inte med bloggen.. För mycket i skolan och på helgerna har jag också fullt upp. Men jag är snart tillbaka hoppas jag.
Beundrar mig av er som ändå läser min blogg, ni är awesome!

LördagI lördags gjorde jag och Jakob 3 rätters. Som förrätt hade vi vitlöksstekta räkor och som varmrätt kött, klyftpotatis och mögelsås. Efter detta goda orkade vi inte mer, så efterrätten (glasstårta), fick vi ta på kvällen.
Förutom den goda maten hade vi det verkligen hur mysigt som helst!

.


Saknar


Thailand, del 2Gatan på Koh Samet, pannkakskillen, stranden, eldshow, stoooor ödla, Annas födelsedag, thaiboxning och Arvid i en rolig hatt.

Snook

Åååååh! Äntligen! Snook finns nu på Spotify!! Är det jag som nästan har alla deras låtar på min lista nu? - Ja för det är det!


Haha, kanske inte så många som vet men jag ÄLSKADE Snook när jag var mindre (kan ju inte säga att jag gör något annat nu också). I mellanstadiet när man skulle ta med sin favoritlåt som alla skulle få lyssna tog jag med Mister Cool.
Tror dock folk känner till de två gruppmedlemmarna var för sig mer, Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray som spelas flitigt överallt.. Men tror ändå dock att de är bäst tillsammans!
Så resten av kvällen kommer jag antagligen att ägna mig åt att sjunga med i Snooks underbara låtar och göra historia.

Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit.
Är.


Min helg i bilder


De första två bilderna är från Kronan i fredags. Sjukt kul!
Bilderna på mig och Jakob är när vi var på tåget påväg till Skövde. Jag hade världens tur då kontuktören var världens slarvigaste och trodde det var ett fritidskort jag höll upp (när det egentligen var mitt kort som man fyller på pengar på), tror tåg gillar mig ändå! Väl i Skövde gick jag och Jakob på bio, Sanctum 3D. Den var grym!
Efter det åkte vi hem till mig och sov och på söndagen bakade vi massor av cupcakes (som man ser på sista bilden).

Superbra helg!

Taggad!Ikväll blir det Kronan med Michaela och Evelina, sjuuukt längesen vi gjorde något tillsammans så det lär bli AWESOME!

Thailand, del 1

Första delen från Thailand! Mer delar kommer när jag hinner med :)


Blekisar på Landvetter.Finland.

Hello Bangkok!Speedboat.


Hello Koh Samet!

RSS 2.0