Om Stockholm

Varnar för ett väldigt långt inlägg....
 
På fredagen började vår resa till Stockholm. Tidigt på morgonen satte vi oss på tåget och några timmar senare var vi framme. Vi började med att åka till hotellet och lämna våra väskor. Efter det åkte vi till centrum och vandrade shoppinggatorna upp och ned, åt sushi och njöt av att vi äntligen var här. 
Efter ett tag åkte vi tillbaka till hotellet och blev förvånade över att rummen var så små, men samtidigt fräscha. Lisa & Viktor bestämde sig att tagga genom att sova, samtidigt som jag och Oscar skrattade åt Viktors roliga snarkningar. 
När vi var färdigfixade så bestämde vi oss för att förfesta genom att hoppa i sängen... Tro det eller ej men vi är faktiskt 18....
 
 
Efter tunnelbana, pendeltåg och en promenad kom vi äntligen fram till Friends Arena. Där märkte vi att vi var där alldeles för tidigt men istället för att deppa ihop så vi satte oss i det främre området och sittdansade till förbanden. När Swedish House Mafia väl började var vi glada över att vi hade sparat våra ben då hela konserten bestod av ett konstant hoppande och dansande. Och åh vad bra det var!!! Don't you worry child var helt magiskt då de bad hela publiken att sätta sig ner och när droppet började skulle alla hoppa upp. Också magiskt var det när hela publiken sjöng med och de stängde av musiken. Kan verkligen inte beskriva det med ord.
Lisa fick en ballong som någon dum senare putte bort men vi var glada ändå. Efter många om och men, trånga köer och väntan på jackan kom vi ut och gick mot pendeltåget, där det också var helt sjukt tråkigt. Kvällen avslutades i alla fall med en french hotdog och sedan tunnelbana tillbaka till hotellet. 
 
 
På lördagen shoppade vi mest hela dagen. Efter att vi hade ätit pizza på hotellrummet så åkte jag och Lisa för att möta upp Agnes på centralen! När vi kom tillbaka till hotellet började vi förfesta lite smått, lekte lite lekar osv för att sedan ta tunnelbannan till Hötorget och Ace! Åh, älskade Ace. Helt klart bästa stället jag någonsin vart på! Tänk er musik som The Kooks, Mumford & Sons, The Clash, Markus Krunegård, Depeche Mode, Håkan Hellström etc. istället för Florida och det "vanliga" discodunket. Så mycket trevligt folk och vi trivdes galant! Träffade även mycket nytt roligt folk, bland annat en kille som sjöng Mumford & Sons för mig (!!!!). 
Runt klockan 2.15 bestämde vi oss för att åka hem. När vi gick av på odenplan kom jag och Agnes på att vi var hungriga så vi bestämde oss för att gå till Burger King eftersom det låg ett stenkast bort från vårt hotell. När vi väl stod i kön så ser jag ett ansikte jag känner igen... Och vem var det inte då?? Jo bloggaren My... Jag och Agnes blev helt ställda då vi bara har träffats två gånger och träffat kända bloggare båda gångerna. Så vi bestämde oss för att prata lite med henne och ta bild - och My var verkligen supertrevlig!! Detta var verkligen bästa kvällen på länge! 
 
 
Gråter lite inombords när jag inser att helgen gick så otroligt fort... Vill bara tillbaka till Stockholm, dansa inne på Ace varje helg, shoppa dyra kläder på Urban Outfitters och American Apparel och träffa nytt trevligt folk. Detta var verkligen den bästa helgen på länge. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0